Bereidingswijze
Borstel de champignons schoon maar laat ze heel bak ze nu aan in de olie voor 2 minuten voeg de knoflook toe
bak dit ook even mee draai het vuur wat lager en voeg dan andere ingrediënten toe behalve peterselie
laat dit nu een paar minuten zachtjes pruttelen
als je het warm wil opdienen kAn je nu de peterselie toevoegen en in de tapasschaal doen
wil je ze koud opdienen is het beter de peterselie later toe te voegen
bak dit ook even mee draai het vuur wat lager en voeg dan andere ingrediënten toe behalve peterselie
laat dit nu een paar minuten zachtjes pruttelen
als je het warm wil opdienen kAn je nu de peterselie toevoegen en in de tapasschaal doen
wil je ze koud opdienen is het beter de peterselie later toe te voegen
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het wordt weer de tijd van lange zomeravonden met een tafel vol lekkere tapashapje en dit is
er één van
er één van
Ingrediënten
400 gr champignons klein, 3 el olijfolie, 3 tn knoflook fijngesneden, 2 tl citroensap, 2 etl.eetl. droge of medium sherry
1/2 de kippenbouillon, Mespunt gerookte paprikapoeder, zout peper, 1 eetl fijngehakte peterselie
1/2 de kippenbouillon, Mespunt gerookte paprikapoeder, zout peper, 1 eetl fijngehakte peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan, tapasschaal
Leuke tips
Gewoon een lekker glaasje wijn inschenken en genieten van dit lekkere hapje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1432269
Homepage ID
2239592
Teller
98
Bron
geen idee heb dit receptje al jaren
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch
Gelegenheid