Bereidingswijze
Bereiden
1. Snijd de ananas in de lengte in kwarten. Verwijder de harde kern. Snijd elk kwart in stukjes. Doe samen met het sinaasappelsap, de ginger ale, gembersiroop en rum in een grote glazen kan of kom.
2. Rasp de groene schil van 2 limoenen en pers de vruchten uit. Voeg de rasp, het sap en de munt toe aan de punch. Snijd 2 limoenen in dunne plakjes en doe bij de punch.
1. Snijd de ananas in de lengte in kwarten. Verwijder de harde kern. Snijd elk kwart in stukjes. Doe samen met het sinaasappelsap, de ginger ale, gembersiroop en rum in een grote glazen kan of kom.
2. Rasp de groene schil van 2 limoenen en pers de vruchten uit. Voeg de rasp, het sap en de munt toe aan de punch. Snijd 2 limoenen in dunne plakjes en doe bij de punch.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker fris in de zomer
Ingrediënten
Ingrediënten
1 ananas (schoongemaakt)
1 fles sinaasappelsap (500 ml, koelvers)
250 ml ginger ale (fles 500 ml)
100 ml gembersiroop (flesje 250 ml)
300 ml witte rum (slijter)
2 x 2 stuks limoenen (schoongeboend)
1 bakje munt ((15 g), blaadjes in reepjes
1 ananas (schoongemaakt)
1 fles sinaasappelsap (500 ml, koelvers)
250 ml ginger ale (fles 500 ml)
100 ml gembersiroop (flesje 250 ml)
300 ml witte rum (slijter)
2 x 2 stuks limoenen (schoongeboend)
1 bakje munt ((15 g), blaadjes in reepjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Kan
snijplank mes
opener
snijplank mes
opener
Leuke tips
Tip:
Alcoholvrij. Vervang de rum door dezelfde hoeveelheid ginger ale.
Alcoholvrij. Vervang de rum door dezelfde hoeveelheid ginger ale.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1431937
Homepage ID
2319701
Teller
430
Bron
Kwam ik tegen op internet
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid