Wrap ingepakt sategehaktstaaf met pittige groente

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 02/17/2015 - 23:39
Bereidingswijze
Gehakt in grote kom het melk,brood massa erbij Zout,peper na keuze Eerst je ei breken in het glas Kijken of er bloed in zit of je hebt bijna een kuiken :-) Altijd eerst je ei nakijken. Ei ok?Het ei mag erbij het gehakt doen en gehakt kneden
Gewelde nasikruiden bieslook en rode gesnipperde ui erbij doen
Nu mag de 3 soorten sambal in het gehakt doen en de kleine stujes mozzarella kaas erbij Voorzichtig mengen.
8 BOLLETJES MAKEN EN MET 2 HANDEN ROLLEN DOOR DE PANEERMEEL tot gehaktstaafjes Bakken op dezelfde manier als je je eigen gehaktballen bakt. Maar niet helemaal gaar Je haalt de staven eruit op een vuurvaste schaal.De bakolie gebruikt je voor je groente,ui,pepers

Aantal personen
4.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Elk recept op mijn smulweb bedenk ik en maak het Meestal als ik er over droom :-) Kook mn leven lang al Als profi en hobby
Droom ook liever over koken en recepten  dan drama,s Ik hou en gebruik mn verse kruiden
Bv ik kook niet alleen met SALIE Ik droog mn salie ook en maak er een smudgestick van Al de gedroogde salie bind je tot je een soort stick hebt Goed drogen voor het binden  En brand salie in mn huis om mn huis te reinigen om slechte energie te verjagen.Klinkt vreemd voor sommigen Maar het is zo. Heksen,Wicca,s doen dat  Met dit recept heb ik  ook salie gebruikt voor het eten :-) Beide lekker
------------------------------------------------



 
Ingrediënten
500 gram gehakt
zakje nasi mix kruiden die je moet wellen
4 plakken wit brood (weken in melk)
1 zoete rode ui
1el fijn gesneden bieslook fijn snijden
2blaadjes Salie fijn snijden
2 teentjes knoflook (ik pers nooit knoflook Ik snij ze erg fijn met mn mes
2 grof gesneden uien
Verse gember. In potje Soort grove pasta
Zout,peper,knoflook Kikoman sojasaus (groene dop ) is minder zout
Er zijn boemboe,s in plastic Ik had nog een bami boemboe Dus meegestoven in het groente mengsel
Half bosje lente ui

Satesaus Wijcko of maak je eigen satesaus :-)
Wraps
1 rode ui
Klein blikje mais korrels
2 pepers (zonder zaadlijst)
Paneermeel
Half tl ketoembar
Half tl sereh
2 el bruine suiker
Paar drupjes citroen
1el santen
2 el kikoman sojasaus
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan met platte,dikke bodem Voor 8 gehakt rollen
Leuke tips
Gebruik latex handschoenen voor pepers snijden Want owee per ongeluk je tong,neus,ogen Dat brand nl erg
Gehakt kneden (ivm je ringen bacterieèn)
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1428681
Homepage ID
1410758
Teller
61
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
mutzjuh
Gelegenheid