Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak in wat olijfolie de lente-ui en knoflook.
Voeg hieraan de tomatensaus en puree toe en laat sudderen voor 5 minuten.
Bak ondertussen de paprika en champignons en laat vervolgens uitlekken.
Rol het pizzadeeg uit en verdeel in 2 gelijke stukken.
Verspreid de tomatensaus over beide stukken deeg.
Verdeel de ham, champignons en paprika hieroverheen.
Verhit een grillpan met olijfolie en boter.
Als de pan goed heet is grill de steaks aan beide kanten maximaal 1 minuut.
Snij de steaks in repen en verdeel deze over beide pizza's
Bestrooi de pizza's met kaas, en vouw ze vervolgens dicht.
Bestrooi de dichtgevouwen pizza's met kaas en plaats in de oven.
Haal de pizza's er uit als de buitenkant mooi goudbruin en knapperig is, ongeveer na 20-25 minuten.
Serveren met een glas bier.
Bak in wat olijfolie de lente-ui en knoflook.
Voeg hieraan de tomatensaus en puree toe en laat sudderen voor 5 minuten.
Bak ondertussen de paprika en champignons en laat vervolgens uitlekken.
Rol het pizzadeeg uit en verdeel in 2 gelijke stukken.
Verspreid de tomatensaus over beide stukken deeg.
Verdeel de ham, champignons en paprika hieroverheen.
Verhit een grillpan met olijfolie en boter.
Als de pan goed heet is grill de steaks aan beide kanten maximaal 1 minuut.
Snij de steaks in repen en verdeel deze over beide pizza's
Bestrooi de pizza's met kaas, en vouw ze vervolgens dicht.
Bestrooi de dichtgevouwen pizza's met kaas en plaats in de oven.
Haal de pizza's er uit als de buitenkant mooi goudbruin en knapperig is, ongeveer na 20-25 minuten.
Serveren met een glas bier.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediënten
1 rol pizzadeeg met pizza-tomatensaus
2 pepersteaks á 140 gram
1 blikje tomatenpuree
2 lente-uitjes, in ringen gesneden
2 tenen knoflook, fijn gesneden
1 rode paprika, in kleine reepjes
4 plakken ambachtelijke schouderham, klein gesneden
125 gram champignons, in plakjes
geraspte kaas, jong belegen
Olijfolie
Boter
2 pepersteaks á 140 gram
1 blikje tomatenpuree
2 lente-uitjes, in ringen gesneden
2 tenen knoflook, fijn gesneden
1 rode paprika, in kleine reepjes
4 plakken ambachtelijke schouderham, klein gesneden
125 gram champignons, in plakjes
geraspte kaas, jong belegen
Olijfolie
Boter
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
grillpan
grillpan
Leuke tips
Probeer ook eens de variant met Cordon bleu in plaats van steak.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1425963
Homepage ID
2202079
Teller
122
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid