Bereidingswijze
Een voor een de ingredienten toevoegen in de pan (gas of op BBQ) en om en om roerbakken, even nog iets doorgaren tot beetgaar.
Lekker met een salade (rucola, tomaat, komkommer, schijfjes koolrabi, stukjes cheddar, pistachenootjes en croutons) en geroosterd knoflookbrood van de BBQ.
Ik vond de combi van al onze laatste ingredienten verrassend lekker, zeker voor herhaling vatbaar in NL Gaan we nog eens doen.
Lekker met een salade (rucola, tomaat, komkommer, schijfjes koolrabi, stukjes cheddar, pistachenootjes en croutons) en geroosterd knoflookbrood van de BBQ.
Ik vond de combi van al onze laatste ingredienten verrassend lekker, zeker voor herhaling vatbaar in NL Gaan we nog eens doen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tijdens onze vakantie met RV in BC Canada het een en ander verzameld in de koelkast. We hebben van de resten deze heerlijke roerbak met salade gemaakt. Je zou het niet bij elkaar verzinnen maar het was echt heel erg lekker...
Ingrediƫnten
scheut olie; 3 ons bacon; 3 teentjes knoflook, klein gesneden; 2 uitjes, gesnipperd; 1 rode paprika in blokjes; 1 venkel in plakjes; 500 gr mini paksoy in reepjes; peper, zout en kruiden die aanwezig zijn; gemengde geraspte kaas en parmezaan.
Hulpmiddelen & keukengerei
gasfornuis en BBQ
Leuke tips
In Canada hadden ze een leuke gadget voor de BBQ; een plateautje waar je moo het brood op kunt roosteren, wordt zelfs in de supermarkt verkocht als knoflookbrood om te roosteren op de BBQ, maar je kunt het nl ook zelf maken.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Canadees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1423314
Homepage ID
1408507
Teller
159
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid