Bereidingswijze
1. Doe de sla in een schaal en leg de komkommer, tomaat en ui erop. Verdeel de kaas erover.
2. Snijd de broodjes elk in 8 puntjes. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de broodpuntjes in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Schep ze samen met de jalapeños door de salade. Verdeel de tzatziki over de salade.
2. Snijd de broodjes elk in 8 puntjes. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de broodpuntjes in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Schep ze samen met de jalapeños door de salade. Verdeel de tzatziki over de salade.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere salade!
Ingrediënten
1 krop romainesla, bladeren gewassen
1 komkommer, in plakjes
3 tomaten, in parten
1 rode ui, in ringen
200 g graskaas, in blokjes van 1 x 1 cm
4 grote shoarmabroodjes (duopak 8 stuks)
4 el olijfolie
2 el jalapeños (potje 220 g), fijngesneden
1 potje tzatziki (190 g)
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote slakom
Leuke tips
Graskaas is maar heel even te verkrijgen, vervang ze dan door jonge kaas
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1422647
Homepage ID
2065760
Teller
733
Bron
Allerhande
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid