Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Bak de taartbodem lichtbruin gedurende 8 á 10 minuten. (Als u zelf de taartbodem maakt zal dit een andere tijd en methode betreffen, zie hiervoor het recept voor uw eigen taartbodem)
Strooi de gesneden ui over de taartbodem, spreid hier vervolgens de tomaten overheen en strooi hier vervolgens de gesneden basilicum overheen.
Meng de geraspte kaas, mayonaise, tabasco en naar smaak wat peper en zout in een kom. Spreid het kaasmengsel over de tomaten.
Zet de tomatentaart gedurende 25 tot 45 minuten in de oven totdat de taart bruin gebakken is.
Strooi de gesneden ui over de taartbodem, spreid hier vervolgens de tomaten overheen en strooi hier vervolgens de gesneden basilicum overheen.
Meng de geraspte kaas, mayonaise, tabasco en naar smaak wat peper en zout in een kom. Spreid het kaasmengsel over de tomaten.
Zet de tomatentaart gedurende 25 tot 45 minuten in de oven totdat de taart bruin gebakken is.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Smaakt heerlijk!
Ingrediënten
1 voorgevormde taartbodem (diameter van circa 23 cm)
½ ui, fijn gesneden
4 tomaten, doormidden gesneden en zaden uitgeperst, grof gesneden
8 basilicumbladeren, gesneden
175gr geraspte kaas
175ml mayonaise
1 tl Tabasco
Peper en zout
½ ui, fijn gesneden
4 tomaten, doormidden gesneden en zaden uitgeperst, grof gesneden
8 basilicumbladeren, gesneden
175gr geraspte kaas
175ml mayonaise
1 tl Tabasco
Peper en zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1422631
Homepage ID
2065760
Teller
186
Bron
http://www.honingtomaten.nl
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid