Bereidingswijze
3. Smeer 4 el ricotta op de onderste helft. Bestrooi met zout en peper en garneer met basilicumblaadjes, schijfjes trostomaat, worst en hazelnoten.
4. Sluit het brood. Bestrijk met olijfolie. Verwarm 3 minuten onder de grill
4. Sluit het brood. Bestrijk met olijfolie. Verwarm 3 minuten onder de grill
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk zomers broodje en die hazelnoten passen er perfect bij!
Ingrediƫnten
Ciabatta
worst (naar keuze bv: chipolata, Merguez, ...)
balsamicoazijn
4 el ricotta
zout en peper
trostomaten
hazelnoten
olijfolie
basilicumblaadjes
worst (naar keuze bv: chipolata, Merguez, ...)
balsamicoazijn
4 el ricotta
zout en peper
trostomaten
hazelnoten
olijfolie
basilicumblaadjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1422112
Homepage ID
2065760
Teller
367
Bron
www.carrefour.eu
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1. Bak eerst de worsten uit op een pan.
2. Bestrijk de binnenkant van een in 4 gesneden ciabatta met balsamicoazijn.
2. Bestrijk de binnenkant van een in 4 gesneden ciabatta met balsamicoazijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid