Gevulde pistolet met roerei, ham en paddenstoelen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 05/26/2014 - 15:53
Bereidingswijze
Bak de eieren al roerend. Laat ze niet te droog worden. Schep de champignons eronder, breng op smaak met peper en zout en werk af met gehakte peterselie. Snijd een kapje van de pistolets en haal er een beetje broodkruim uit. Bekleed de binnenkant met een plakje ham en vul de pistolets met roerei.
Afbeelding
Gevulde pistolet met roerei, ham en paddenstoelen
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een gevuld broodje dat smaakt! ;)
Ingrediƫnten
4 witte pistolets met maanzaadjes
4 eieren
4 plakjes beenham
100 g witte champignons
enkele kerstomaatjes
gehakte peterselie
bakboter
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan
Leuke tips
Dien onmiddellijk op. Serveer met wat sla en gehalveerde kerstomaatjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1421995
Homepage ID
2065760
Smaak
H
Teller
108
Bron
www.lekkervanbijons.be
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Borstel de champignons schoon. Snijd ze in vier en bak ze goudbruin in een beetje bakboter. Kluts de eieren in een kommetje, smelt een beetje boter in een antikleefpan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
TooDelicious
Gelegenheid