Bereidingswijze
- Snij de meloen in dunne plakken. Plaats de plakken meloen en mozzarella op elkaar. Bestrooi met pilipili, zout en peper.
- Lepel er wat muntvinaigrette over.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heel verfrissend! :)
Zelf heb ik er nog schijfjes tomaat aan toegevoegd en er rijst bij geserveerd! :D
En oh ja! Voorzichtig met de pilipili vlokken strooien! ;)
Zelf heb ik er nog schijfjes tomaat aan toegevoegd en er rijst bij geserveerd! :D
En oh ja! Voorzichtig met de pilipili vlokken strooien! ;)
Ingrediƫnten
Voor de muntvinaigrette:
1 el witte wijnazijn
1 tl citroensap
1 el olijfolie
1 el muntblaadjes, fijngehakt
Voor de salade:
1 Charentais meloen (of andere kleine meloen), geschild, ontpit, ik kwartjes
2 bolletjes mozzarella, in plakjes
tl pilipili in vlokken
Zout en peper
Voor de garnituur:
Blaadjes basilicum
1 el witte wijnazijn
1 tl citroensap
1 el olijfolie
1 el muntblaadjes, fijngehakt
Voor de salade:
1 Charentais meloen (of andere kleine meloen), geschild, ontpit, ik kwartjes
2 bolletjes mozzarella, in plakjes
tl pilipili in vlokken
Zout en peper
Voor de garnituur:
Blaadjes basilicum
Leuke tips
3. Garneer met blaadjes basilicum.
Bereidingstijd
10-20 min
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1421223
Homepage ID
2065760
Smaak
Z
Teller
294
Bron
Carrefour Slim Koken
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Muntvinaigrette: Meng in een kom de wijnazijn, het citroensap, zout, peper en de olijfolie. Voeg de munt toe. Zet apart.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid