Captain's Diner

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 03/18/2014 - 14:59
Bereidingswijze
1.Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de
spekjes op middelhoog vuur in 5 minuten goudbruin en
gaar. Kook ondertussen de bloemkool in 4 minuten
beetgaar, giet ze af en laat uitlekken. Voegb de ui toe
aan het spek en bak 2 minuten mee op laag vuur.
2.Spoel de capucijners af in een vergiet onder koud
stromend water. Breng aan de kook met 1 kopje water,
draai het vuur laag en verwarm in 5 minuten. Giet af.
Voeg de zilveruitjes,bloemkool het spek en de uien toe
aan de kapuceiners. Verdeel over 4 borden en schep
op elk bord een lepel piccalilly..
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zeemansrecept voor winterse dagen
Ingrediënten
250 gram Spekreepjes, = 350 gram Bloemkoolroosjes
=150 gram Uien
=1 blik jonge Kapucijners
=150 gram Zilveruitjes, =4 el Piccalilly.
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan:
Kookpan.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Joegoslavisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1420664
Homepage ID
1207772
Smaak
S
Teller
78
Bron
©
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
harry_bijl
Gelegenheid