Bereidingswijze
1. Doe de gehakte of stukjes chocolade met de (slag)room in een kom en zet de kom op een pannetje water.
2. Als het bijna gesmolten is, hak dan de cake fijn
3. Hak de rozijnen en de walnoten fijn.
4. Haal de kom van de pan als de chocolade is gesmolten, meng dan de chocolade voorzichtig met de (slag)room.
5. Voeg daarna de cake, cacao poeder, rum, rozijnen en walnoten toe en meng het goed door elkaar.
6. Verdeel de chocolade mix in 10 gelijke stukken.
TIP: gebruik een koekjes vorm voor een leuk effect. Ik heb een hartjes vorm gebruikt.
7. Plaats de verdeelde stukken in de koelkast of vriezer voor ong 5 a 7 min minuten.
8. Doe daarna in verschillende zakjes de cacao poeder, kokos poeder en de hagelslag.
9. Plaats de verdeelde stukjes n voor n in de zakjes en schud ze tot ze geheel bedekt zijn.
10. Plaats ze op een schaaltje en geniet samen met je valentijn van dit verrukkelijk tussendoortje.
2. Als het bijna gesmolten is, hak dan de cake fijn
3. Hak de rozijnen en de walnoten fijn.
4. Haal de kom van de pan als de chocolade is gesmolten, meng dan de chocolade voorzichtig met de (slag)room.
5. Voeg daarna de cake, cacao poeder, rum, rozijnen en walnoten toe en meng het goed door elkaar.
6. Verdeel de chocolade mix in 10 gelijke stukken.
TIP: gebruik een koekjes vorm voor een leuk effect. Ik heb een hartjes vorm gebruikt.
7. Plaats de verdeelde stukken in de koelkast of vriezer voor ong 5 a 7 min minuten.
8. Doe daarna in verschillende zakjes de cacao poeder, kokos poeder en de hagelslag.
9. Plaats de verdeelde stukjes n voor n in de zakjes en schud ze tot ze geheel bedekt zijn.
10. Plaats ze op een schaaltje en geniet samen met je valentijn van dit verrukkelijk tussendoortje.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Laat je valentijn verassen door dit voor hem of haar te maken.
Ingrediƫnten
Voor 10 Valentijntjes
30 Gr Bittere Chocolade (65% Cacao)
10 Gr Melk Chocolade
80 Gr Kant en Klare Cake
1 tl Cacao Poeder
20 Gr In Rum Geweekte Rozijnen
20 Gr Walnoten (ongezouten)
1 el Slagroom of Room
1/2 el Rum
Voor De Garnituur
Cacao Poeder
Kokos Poeder
Fijne Geraspte Chocolade
30 Gr Bittere Chocolade (65% Cacao)
10 Gr Melk Chocolade
80 Gr Kant en Klare Cake
1 tl Cacao Poeder
20 Gr In Rum Geweekte Rozijnen
20 Gr Walnoten (ongezouten)
1 el Slagroom of Room
1/2 el Rum
Voor De Garnituur
Cacao Poeder
Kokos Poeder
Fijne Geraspte Chocolade
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1419980
Homepage ID
2201377
Smaak
Z
Teller
34
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1. Breek de chocolade in stukken of hak ze fijn.
2. Week de rozijnen in een scheut rum.
2. Week de rozijnen in een scheut rum.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid