GEBAKKEN CHILIGARNALEN, PITTIG EN O ZO LEKKER!

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/17/2014 - 15:45
Bereidingswijze
Verhit de wok en bak de garnalen met de marinade op hoog vuur in
ca. 5 minuten gaar.






Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
HEERLIJK MET JE HANDEN ETEN EN MET STOKBROOD VAN DE OLIE GENIETEN!
Ingrediƫnten
1 kg grote, ongepelde tijgergarnalen
1-3 fijn gesneden lomboks
1-3 el sambal
1-2 el gehakte knoflook
1 el gehakte gember
2 el zoete paprikapoeder
1 tl zout
1 el sesamolie
2-3 el olijfolie
2 limoenen in partjes





Hulpmiddelen & keukengerei
kom
wok
Leuke tips
Serveer met schijfje limoen en stokbrood + lekker wijntje.

G E N I E T
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1419478
Homepage ID
1194584
Smaak
P
Teller
41
Bron
De schoenendoos
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng de garnalen en al de ingredienten (met uitzondering van de limoen) in de kom, en laat dit een uur marineren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kicuis
Gelegenheid