Lauw warme salade met cajunbiefstuk en sinaasappelmarinade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/09/2013 - 19:08
Bereidingswijze
Tip: je kan met cajunkruiden ook een papje maken met olijfolie. Dan hoef je de biefstuk niet meer in te oli voordat je het op het rooster legt.

ipv avocado kan je ook mango nemen. Zelfs een heerlijke rijpe sinaasappel kan. Het gaat in je mond ultiem combineren met het pittige vlees en het geheel wordt luchtig door de aanwezigheid van sla.

De de volgende keer zal ik het fotograferen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke salade die vraagt naar meer. Het is altijd lekker om te experimenteren met lauw warme salades. Neem eens een lekker kippetje, ossenhaas, vis en in dit geval kogelbiefstuk.
Ingrediƫnten
Marineer 2 stuks kogelbiefstuk met cajunkruiden.
Neem 1 grote zak gemengde sla, voorkeur eikenbladsla. Snij 1 grote ui, alle 3 de kleuren parprika, 1 avocado en 1 courgette.

Gooi de de sla in een kom en doe daar de gesneden avocado bij. Wok de ui, paprika en de courgette.

grill intussen de biefstuk om en om. De keuze is aan jou, maar medium maakt het wel heel erg smakelijk.

Nadat het vlees gaar is en de groente gewokt kan je het bord opmaken met sla en de daaraan toegevoegde avocado. Gooi daaroverheen de gewokte groente en vervolgens je klein gesneden gegrilde biefstuk.

Als laatste gooi je er sinaasappel/mosterd dressing overheen. Kan vers of kant en klaar.

Lekker makkelijk en je kan hier toch de sier mee maken.

Eet smakelijk.
Hulpmiddelen & keukengerei
BBQ, wok en een scherp mes en een beetje vuurvaste handen.
Leuke tips
Wijn, liefst een frisse ros
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1418782
Homepage ID
1952654
Smaak
Z
Teller
93
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijden van de groente en het marineren van het vlees.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
robocop1970
Gelegenheid