Bereidingswijze
Zeef de poedersuiker.
De basterdsuiker met melk of water onder nu en dan roeren laten oplossen en langzaam aan de kook brengen.
De oplossing 1 minuut zachtjes laten doorkoken.
Haal van het vuur af en roer de (vanille)essence en de poedersuiker er vlug doorheen.
De massa onmiddellijk snel uitgieten in een natgemaakte of beboterde borstplaatring, die stevig op beboterd vetvrij papier gedrukt wordt.
Zodra er op de borstplaat witte vlekjes komen, de vorm rechtop zetten en het papier eraf trekken.
De borstplaat laten afkoelen en daarna voorzichtig uit de vorm nemen.
De basterdsuiker met melk of water onder nu en dan roeren laten oplossen en langzaam aan de kook brengen.
De oplossing 1 minuut zachtjes laten doorkoken.
Haal van het vuur af en roer de (vanille)essence en de poedersuiker er vlug doorheen.
De massa onmiddellijk snel uitgieten in een natgemaakte of beboterde borstplaatring, die stevig op beboterd vetvrij papier gedrukt wordt.
Zodra er op de borstplaat witte vlekjes komen, de vorm rechtop zetten en het papier eraf trekken.
De borstplaat laten afkoelen en daarna voorzichtig uit de vorm nemen.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten voor een heerlijk avondje
Ingrediƫnten
50 gram poedersuiker
100 gram basterdsuiker
3 eetlepels melk of water
enkele druppels (vanille)essence
100 gram basterdsuiker
3 eetlepels melk of water
enkele druppels (vanille)essence
Hulpmiddelen & keukengerei
borstplaatvormen of borstplaatringen
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Recept ID
1417641
Homepage ID
2124992
Teller
68
Bron
Sinterklaas
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid