Anijsmelk

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/30/2013 - 16:22
Bereidingswijze


Bind het anijszaad in een doekje.
Houd een klein beetje melk achter.
Breng de rest aan de kook, hang het doekje met het anijszaad erin en laat
het bundeltje een half uur in de hete melk trekken.
Vermeng de maïzena en de suiker met de achtergehouden melk.
Haal het bundeltje anijszaad uit de melk, breng de melk weer aan de kook
en bind haar met de aangemaakte maïzena en suiker.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediënten voor een heerlijk avondje
Ingrediënten
20 gram steranijs of anijszaad
1 liter melk
30-50 gram suiker
1 eetlepel maïzena
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Recept ID
1417637
Homepage ID
2124992
Teller
2620
Bron
Sinterklaas
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
DWvJG
Gelegenheid