Bereidingswijze
2. Pel en hak de sjalot. Stoof `m glazig in 2 el olijfolie. Doe er de boter bij en laat smelten. Meng met het broodkruim en de peterselie. Kruid met peper en zout.
3. Bak de visfilets in olie en kruid met peper en zout. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en verdeel er het broodmengsel over. Laat 5 minuten kleuren in de oven.
4. Snij het kapje van de aardappelen, maak het kruim los en kruid met peper en zout.
3. Bak de visfilets in olie en kruid met peper en zout. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en verdeel er het broodmengsel over. Laat 5 minuten kleuren in de oven.
4. Snij het kapje van de aardappelen, maak het kruim los en kruid met peper en zout.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker met dat korstje
Ingrediënten
4 kabeljauwfilets
4 aardappelen (grote)
1 citroen
1 sjalot
2 el peterselie, gehakt
4 sneden brood, wit
2 el boter
olijfolie
peper
zout
4 aardappelen (grote)
1 citroen
1 sjalot
2 el peterselie, gehakt
4 sneden brood, wit
2 el boter
olijfolie
peper
zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven, pan
Leuke tips
Serveer bij de vis en werk af met een partje citroen en een takje peterselie.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1416110
Homepage ID
2065760
Teller
141
Bron
Libelle
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1. Kook de aardappelen gaar in de schil. Snij de korsten van het brood en maal het kruim fijn. Verwarm de oven voor op 240°C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid