Bereidingswijze
2. Verwarm een grillpan. Bestrijk de pitabroodjes met olie en gril ze goudbruin.
3. Bestrijk de broodjes met zure room. Beleg de broodjes met zure room. Beleg ze met de gerookte zalm. Werk af met ui en bieslooksnippers.
3. Bestrijk de broodjes met zure room. Beleg de broodjes met zure room. Beleg ze met de gerookte zalm. Werk af met ui en bieslooksnippers.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Varieerdip:
Vervang de zure room door kruidenkaas, en geef er een flinke draai van de pepermolen over.
Vervang de zure room door kruidenkaas, en geef er een flinke draai van de pepermolen over.
Ingrediƫnten
200 g zalm, gerookte
1 ui, rode
1 el bieslook, gehakt
100 ml room, zure
4 pitabroden
1 el olijfolie
1 ui, rode
1 el bieslook, gehakt
100 ml room, zure
4 pitabroden
1 el olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
grillpan
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1415676
Homepage ID
2065760
Teller
186
Bron
Libelle`s "Zomer kookschrift 7x zalm"
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1. Pel de ui en snij in fijne ringen. Snij de zalm in repen of stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid