Bereidingswijze
De uiringen lichtjes door het beslag halen, overtollig beslag verwijderen en lichtbruin frituren. Op keukenpapier laten uitlekken. Op smaak brengen met peper en zout.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Aanbevolen bieren serveren: Pils, witbier, Weisbier, amber, geuze of blond(licht)
Ingrediƫnten
100 gram bloem
100 tot 150 ml pils
2 uien
frituurolie
peper uit de molen en zout naar smaak
8 eetlepels milde chili- of mosterdsaus
100 tot 150 ml pils
2 uien
frituurolie
peper uit de molen en zout naar smaak
8 eetlepels milde chili- of mosterdsaus
Hulpmiddelen & keukengerei
friteuse
Leuke tips
Naar smaak met milde chili- of mosterdsaus serveren.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1415466
Homepage ID
2065760
Smaak
H
Teller
136
Bron
Biertapas
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Met de staafmixer een beslag maken van bloem, pils en een snufje zout. De schil van de uien verwijderen en de uien in ringen van ongeveer 1 cm dikte snijden. De frituurolie verhitten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid