Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
(hartvormige) ijsvormpjes
Ingrediƫnten
150 ml kersensap (of appel-kersensap)
50 ml kersenlikeur
champagne (of schuimwijn)
50 ml kersenlikeur
champagne (of schuimwijn)
Leuke tips
Doe in elk glas 2 of 3 kersen-hartjes en schenk er champagne of schuimwijn over.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1410824
Homepage ID
2065760
Teller
103
Bron
Libelle Lekker!
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng het kersensap met de kersenlikeur. Verdeel over (hartvormige) ijsvormpjes en laat ten minste 4 uur bevriezen .
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid