Sneeuwpopjes om óp te eten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/28/2012 - 15:48
Bereidingswijze
1 Theelepel marsepein tot 12 kleine "wortels" vormen en met de levensmiddelverf kleuren.
Marmelade verwarmen, door een zeef drukken en af laten koelen. Speculaas fijn verkruimelen. De rest vanb het marsepein, poedersuiker, speculaaskruimels en marmelade goed kneden. Uit die massa 12 kleine en 12 grotere kogels vormen. De witte chocola au bain marie smelten en de kogels op een vork daarin onderdompelen. Af laten druipen en in de kokos wentelen. Kogels 30 Minuten in de koelkast zetten. De kleine kogels met iets chocolade op de grote kogels plakken. De "wortels" eveneens met chocolade aan de kopjes plakken. Met bruin suikerschrift ogen en knopen op de sneeuwpopjes schilderen.
Dit is voor ongeveer 12 Stuks
Afbeelding
Sneeuwpopjes om óp te eten
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kleine sneeuwpopjes, van marsepein, speculaas, witte chocola en geraspte kokos
Ingrediënten
200 Gr. Marsepeinmassa, 3 Eetl. Sinasappelmarmelade,, 200 Gr. speculaas, 3 eetl. poedersuiker, 150 Gr. Witte chocolade, 100 Gr. gemalen kokos, orangekleurige levens-
middelverf, Bruin suiker-schrift, evt. kleine cylinderhoedjes (zie foto)
Hulpmiddelen & keukengerei
Zeef en beslagkom
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1408141
Homepage ID
1951089
Smaak
Z
Teller
338
Bron
In een adventkalendertje van Ernstin Family
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Frances46
Gelegenheid