Vlees met Eiermie en Oosterse Groente

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/19/2012 - 18:06
Bereidingswijze
Varkenshaas of ander vlees (zie boven) in stukjes snijden marineren met Hoisin.
Kookpan met water opzetten laten koken - pan van het vuur en dan de Chinese EierMie in het water leggen voor 5 min. trek het met een vork uitelkaar.
Inmiddels zet je Hapjespan met wat boter op het vuur doe de in stukken gesneden Varkenshaas gekruid met Hoisin in de pan en bak het even. Doe de Oosterse Groenten erbij en beetje Sambal erbij en wok het door elkaar heen.
Inmiddels laat je de Chinese EierMie uitlekken in een vergiet en roer het door het vlees en de groente heen eventueel nog een beetje Hoisin erdoor heel even op het vuur zodat alles lekker door elkaar zit. Klaar en smullen maar. Lekker snel voor als je moe uit je werk komt of gewoon ff geen zin heb om te kokkerellen.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vlees kan verschillend zijn gewoon uitproberen welke je lekker vindt en snel klaar is bv.Kipfilet,Varkensschnitsels,Varkenshaas gewoon meer maken voor meerdere personen.
Ingrediƫnten
Varkenshaas of Kipfilet of varkensschnitsel,Oosterse Groenten, Sambal Oelek, Hoisin zoete woksaus,Chinese EierMie (noedels)Croma (rooie dop)Boter
Hulpmiddelen & keukengerei
Hapjespan,Kookpan,Mes,vork, Vergiet, schaal om het vlees in te marineren.
Leuke tips
Je kan er wat Javaanse Kroepoek bij eten maar hoeft niet.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1405849
Homepage ID
1088251
Smaak
P
Teller
450
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
trancelies
Gelegenheid