Salmorejo - Spaanse koude soep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 07/08/2012 - 15:31
Bereidingswijze
Doe alle ingrdiƫnten, behalve de ham, in de blender of keukenmachine en mix tot er een homogeen mengsel ontstaat. Evt. iets meer brood of water toevoegen om de juiste dikte te krijgen. Maak het niet te dun. Plaats de soep gedurende enkele uren in de koelkast. Snijd de ham in zo klein mogelijke stukjes.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
8 zeer rode tomaten, 2teentjes knoflook, 1 eierdooier, +/- 8 droge witte boterhammen zonder korst in blokjes, 125 ml olijfolie, 125 ml water, azijn naar smaak, zout en serrano ham.
Hulpmiddelen & keukengerei
Blender of keukenmachine
Leuke tips
Vlak voor het opdienen de ham toevoegen. _O_
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1403431
Homepage ID
53409
Smaak
H
Teller
3150
Bron
recept van een Spaanse danseres
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Dompel de tomaten in gekookt water en pel ze. Knoflook persen, brood in blokjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bernardine
Gelegenheid