pasta salade met vis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 06/29/2012 - 12:22
Bereidingswijze
• Snijd de het kopje en de kont van de courget af, Snijd hem in de lengte doormidden en de twee helften weer in de lengte doormidden en dan in alles in schijfjes snijden.

• Fruit de knoflook aan in de pan met wat vloeibare boter of olijf olie en doe courgetschijfjes erbij. Bak de schijfjes tot ze net gaar zijn ze mogen nog bite hebben en laat ze afkolen op een bordje. (Al ze zijn afgekoeld kunnen ze bij de pasta)

• Doe de al koude gekookte pasta in een grote schaal en doe de garnalen erbij.

• Snijd de surimisticks in blokjes en doe ze bij de pasta in de schaal

• Snijd de zilveruitjes doormidden en doe ze bij de pasta

• Snijd de paprika in blokjes en doe ze bij de pasta.

• Snijd de zongedroogde tomaatjes fijn en doe ze bij de pasta

• Doe in een schaaltje de yoghurt en frietsaus, roer het tot een homogene massa. Op smaak brengen met peper, zout en provencaalse kruiden. Als je de saus goed vind kan hij over de pasta en kan het geheel gemengd worden.

Aantal personen
4.00
Ingrediënten
• 1 pakje surimisticks
• 250 gram garnalen
• 1 courget
• 1 teen knoflook
• 1 rode paprika
• 1 bakje zongedroogde tomaatjes
• 6 eetlepels zilveruitjes
• 1 zak gekookte koude vlinderpasta
• 250ml yoghurt
• 4 eetlepels frietsaus
• Provencaalse kruiden
• Peper
• Zout
Hulpmiddelen & keukengerei
mooie schaal
snijdplak en scherp mesje
koekenpan
lepel
knoflook pers
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1403191
Homepage ID
1972532
Smaak
N
Teller
540
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
pasta koken volgens beschrijving op het pak en af laten koelen met wat olijfolie er door heen tegen het plakken.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
mmmleen
Gelegenheid