Beef Jerky (cowboy vlees)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/12/2012 - 21:20
Bereidingswijze
Rook het vlees op 50 graden voor een duur van 8 uur.
Afbeelding
Beef Jerky (cowboy vlees)
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Beef Jerky van de bbq is heerlijk, het geeft een mooie rook smaak. In de oven creeer je de rook smaak met liquid smoke.
HEt is ideal om te gebruiken voor tijdens activiteiten. Het geeft veel energie en bevat geen vet.
Ingrediƫnten
Rundvlees, kip of varken kan ook (zeer mager, er mag geen vet aan zitten
2/3 kopje Worcestersaus saus
2/3 kopje sojasaus
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uipoeder

Hulpmiddelen & keukengerei
Dit gerecht kun je maken op de bbq of in de oven
Leuke tips
Heerlijk als borrelhapje of als snack tijdens activiteiten
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1399998
Homepage ID
2014956
Smaak
A
Teller
7264
Bron
jerkys.nl
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
37
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Marineer het vlees een dag van te voren
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
PitmasterX
Gelegenheid