Bereidingswijze
Sperzie bonen: koken tot ze beetgaar zijn.
Witte kaassaus:
Doe de kookroom in een pan.
zet deze aan op laag vuur. Voeg de knoflook, monchou, peper en parmezaanse kaas toe.
Laat de saus langzaam warm worden zodat de kaas smelt.
na 7 minuten voeg de olijven en de zongedroogde tomaatjes toe.
Als alles gesmolten is voeg de cherry tommaatjes toe en laat de saus nog 5 min verwarmen. De saus niet laten koken.
Bak ondertussen de filletlapjes op matig vuur in 8 tot 10 minuten gaar.
En kook de sperzie bonen gaar.
Voeg vlak voor het serveren de bonen bij saus voor over de pasta.
Witte kaassaus:
Doe de kookroom in een pan.
zet deze aan op laag vuur. Voeg de knoflook, monchou, peper en parmezaanse kaas toe.
Laat de saus langzaam warm worden zodat de kaas smelt.
na 7 minuten voeg de olijven en de zongedroogde tomaatjes toe.
Als alles gesmolten is voeg de cherry tommaatjes toe en laat de saus nog 5 min verwarmen. De saus niet laten koken.
Bak ondertussen de filletlapjes op matig vuur in 8 tot 10 minuten gaar.
En kook de sperzie bonen gaar.
Voeg vlak voor het serveren de bonen bij saus voor over de pasta.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker pasta recept met milde kaassaus en gevulde filletlapje met mascarpone.
Ingrediƫnten
2x varkens filletlapjes (a 100gr).
Mascarpone (of monchou) 300gr.
1 etl Italiaanse kruiden.
peper en zout.
1 tl paprikapoeder.
250 gr sperzie bonen.
200 ml kookroom.
10 olijven gehalveerd.
16 kleine zongedroogde tomaatjes (in olie)in reepjes gesneden.
10-12 cherry tomaatjes gehalveerd.
1 teen knoflook.
olijfolie.
geraspte parmezaanse kaas (40-50gr).
Mascarpone (of monchou) 300gr.
1 etl Italiaanse kruiden.
peper en zout.
1 tl paprikapoeder.
250 gr sperzie bonen.
200 ml kookroom.
10 olijven gehalveerd.
16 kleine zongedroogde tomaatjes (in olie)in reepjes gesneden.
10-12 cherry tomaatjes gehalveerd.
1 teen knoflook.
olijfolie.
geraspte parmezaanse kaas (40-50gr).
Leuke tips
Serveer met tagliatelle
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1398503
Homepage ID
2014675
Smaak
R
Teller
1988
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Vlees:
beleg de filletlapjes met 50gr mascarpone of monchou (50 gr elk)en de helft van de zongedroogde tomaatjes.
Vouw de lapjes dubbel en evt verbinden met een touwtje.
Bestrooi de lapjes met zout, peper, paprikapoeder en italiaanse kruiden.
Maak bonen schoon.
beleg de filletlapjes met 50gr mascarpone of monchou (50 gr elk)en de helft van de zongedroogde tomaatjes.
Vouw de lapjes dubbel en evt verbinden met een touwtje.
Bestrooi de lapjes met zout, peper, paprikapoeder en italiaanse kruiden.
Maak bonen schoon.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid