Bereidingswijze
Snijd de sinaasappels dwars in plakken en schik ze op een bord, snij de ui, de venkel ende olijfjes in dunne plakken en schik over de sinaasappel.
Hak de peterselie en strooi dit over de salade.
Schenk vervolgens de dressing erover.
Hak de peterselie en strooi dit over de salade.
Schenk vervolgens de dressing erover.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
sinaasappels,venkel,peterselie,ui,zwarte olijven,gedroogde chili(molentje),olijfolie.
Leuke tips
Dit is een zomerse salade die heerlijk is bij gebakken vis of gamba`s, eet dan gewoon lekker stokbrood bij
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1398410
Homepage ID
2016500
Smaak
A
Teller
1537
Bron
bijzonderspaans.nl
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de sinaasappels met een kartelmes zodat je de witte schil van de sinaasappel afschilt.Vang het sap op en meng er wat olijfolie en gedroode chili door.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid