Bereidingswijze
strooi de pepernoten in een platte schaal.
Giet hieroverheen de twee eetlepels marsalawijn en het kopje koffie.
Klop de mascarpone met de sinasappelsap, de koekkruiden, de poedersuiker en de vanille essence tot een romig geheel.
Giet het mascarpone mengsel over de pepernoten en zet de tiramisu 4 uur in de koelkast.
Giet hieroverheen de twee eetlepels marsalawijn en het kopje koffie.
Klop de mascarpone met de sinasappelsap, de koekkruiden, de poedersuiker en de vanille essence tot een romig geheel.
Giet het mascarpone mengsel over de pepernoten en zet de tiramisu 4 uur in de koelkast.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
succes nummer bij de kinderen
Ingrediƫnten
250 gram pepernoten
1 kopje sterke koffie
1 theelepel koekkruiden
500 gram mascarpone
flinke scheut sinasappelsap
1 theelepel vanille essence
poedersuiker naar smaak
cacao poeder
twee eetlepels marsalawijn
1 kopje sterke koffie
1 theelepel koekkruiden
500 gram mascarpone
flinke scheut sinasappelsap
1 theelepel vanille essence
poedersuiker naar smaak
cacao poeder
twee eetlepels marsalawijn
Hulpmiddelen & keukengerei
schaal, menkom, mixer.
Leuke tips
kan voor kinderen ook heel goed zonder de wijn gemaakt worden.
Om het mascarpone mengsel iets frisser van smaak te maken kan eventueel een schet yoghurt worden toegevoegd
Om het mascarpone mengsel iets frisser van smaak te maken kan eventueel een schet yoghurt worden toegevoegd
Bereidingstijd
10-20 min
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1396521
Homepage ID
1971729
Smaak
Z
Teller
5841
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid