Bereidingswijze
Verhit de olijfolie. Bak hierin de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak deze mee tot al het vocht verdwenen is. Blus dit af met de witte wijn. Laat wat inkoken. Voeg dan de room culinair of de slagroom toe en kook dit een beetje in. De saus moet iets dikker worden.
Kook ondertussen de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
Meng de ravioli met de saus. Roer de lente-uitjes erdoor en bestrooi met geraspte kaas.
(Zet de schaal eventueel nog even onder de hete grill tot de kaas gesmolten en goudbruin is)
Kook ondertussen de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
Meng de ravioli met de saus. Roer de lente-uitjes erdoor en bestrooi met geraspte kaas.
(Zet de schaal eventueel nog even onder de hete grill tot de kaas gesmolten en goudbruin is)
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit gerecht aten we tijdens onze rondreis door Italiƫ een paar jaar geleden. Ons nichtje eet vegetarisch en zij, maar ook wij vonden deze ravioli erg lekker. Tegenwoordig bestrooi ik de ravioli met de champignonsaus nog extra met kaas en zet de schaal dan even onder de grill. Nog lekkerder!
Ingrediƫnten
500 gram verse(AH) of gedroogde ravioli met kaasvulling
250 gram (kastanje)champignons
1 kleine ui
1 eetlepel olijfolie
1 pk room culinair of 200 ml. slagroom
1 glas witte wijn
3 lente-uitjes
geraspte Parmezaanse kaas
250 gram (kastanje)champignons
1 kleine ui
1 eetlepel olijfolie
1 pk room culinair of 200 ml. slagroom
1 glas witte wijn
3 lente-uitjes
geraspte Parmezaanse kaas
Leuke tips
Lekker met een salade.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1394165
Homepage ID
886977
Smaak
R
Teller
17840
Drank
Uit
Bookmarked
94
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Pel en snipper de ui. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringetjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid