Bereidingswijze
1. Fruit uien in olie met alle kruiden en specerijen tot zacht.
2. Voeg tomaten erbij en kook zachtjes voor 3-5 min.
3. Breek eieren over pan en verdeel eieren goed.
4. Doen deksel op pan en pocheer eieren tot gestold.
5. Breng op smaak met zout en garneer met verse korianderbladeren.
2. Voeg tomaten erbij en kook zachtjes voor 3-5 min.
3. Breek eieren over pan en verdeel eieren goed.
4. Doen deksel op pan en pocheer eieren tot gestold.
5. Breng op smaak met zout en garneer met verse korianderbladeren.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een makkelijk te maken vegetarische omelet die in een grote koekenpan klaargemaakt worden en erna in vieren verdeeld worden.
Ingrediƫnten
50 ml olie
2 uien, fijn
1/2 t kruidnagelpoeder
1/2 t pimentpoeder
1/2 t kardemompoeder
1/4 t grof gemalen zwarte peper
450 g tomaten uit blik of vers
1 t geelwortel (kurkuma)
2 t komijnpoeder
2 t korianderpoeder
2 t garam masala
2 teentjes knoflook, fijn
3 cm verse gemberwortel, fijn (of gemberpoeder)
8 eieren
zout
korianderbladeren in reepjes
2 uien, fijn
1/2 t kruidnagelpoeder
1/2 t pimentpoeder
1/2 t kardemompoeder
1/4 t grof gemalen zwarte peper
450 g tomaten uit blik of vers
1 t geelwortel (kurkuma)
2 t komijnpoeder
2 t korianderpoeder
2 t garam masala
2 teentjes knoflook, fijn
3 cm verse gemberwortel, fijn (of gemberpoeder)
8 eieren
zout
korianderbladeren in reepjes
Leuke tips
Als variatie met vlees kan er ook nog sardines of mosselen uit pot, of plakjes knakworsten en ook witte bonen uit pot of sperziebonen uit blik, doorheen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Afrikaans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
1392677
Homepage ID
1066450
Smaak
H
Teller
3415
Bron
wegsleep
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid