Bereidingswijze
verwarm een oven voor op 200 graden
bedek een ovenschaal met vetvrijpapier
Leg de vleugels in de ovenschaal en bak ongeveer 10 minuutjes tot de kip gaar is
bedek een ovenschaal met vetvrijpapier
Leg de vleugels in de ovenschaal en bak ongeveer 10 minuutjes tot de kip gaar is
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
tapas van pikante kippenvleugeltjes die als borrelhapje gegeten kunnen worden of als onderdeel van een plateau vol met tapas
Ingrediƫnten
10 kippenvleugeltjes
2 EL Honing
3 EL ketjap
1 EL bruine basterdsuiker
2 teentjes knoflook
halve chilipeper
2 EL Honing
3 EL ketjap
1 EL bruine basterdsuiker
2 teentjes knoflook
halve chilipeper
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal
Staafmixer
Koksmes
Staafmixer
Koksmes
Leuke tips
Serveer de kip als onderdeel van een plateau tapas met wat aioli of chilisaus
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1392326
Homepage ID
1984528
Smaak
P
Teller
15069
Drank
Uit
Bookmarked
160
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng de peper, suiker, honing, knoflook en ketjap
Draai alles fijn met de staafmixer
meng de marinade met de vleugels aan laat 10 minuutjes staan
Draai alles fijn met de staafmixer
meng de marinade met de vleugels aan laat 10 minuutjes staan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid