Bereidingswijze
het gebak afkoelen, ondertussen de fondue maken de chocolade smelten de zachte boter erdoor roerenmet spatel of omgekeerde lepel op het gebak smeren , klaar
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
chocolade plus chocolade fondue
Ingrediƫnten
een pak cakemeel kookchocalade of pure chocoladerepen7o procent suiker. roomboter cacau poeder
Hulpmiddelen & keukengerei
taartvorm repen puur 70 procent 4 stuks. roomboter ongezouten cacaupoeder
Leuke tips
met frambozen confiture versier met een hartje van confiture kersjes , en geslagen room ,
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1387786
Homepage ID
1959649
Smaak
Z
Teller
1163
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
het deeg klaarmaken zoals op de verpakking,7 volle eetlepels cacau poeder oplossen in wat melk , wel opletten dat je op het pak vermelde melk in verhouding laat,!!alles goed vermengen nog wat blokjes chocoladetoevoegen , ongeveer een reep,,bakken 60 min, tot er een droge vork uit komt
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid