Bereidingswijze
ijsgruis over de glazen verdelen.
prosecco met een garde door de perzikpuree kloppen en over het ijs schenken.
prosecco met een garde door de perzikpuree kloppen en over het ijs schenken.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
1 blik perziken op sap (820 gr)
4 eetlepels pastis of pernod.
1/2 liter prosecco.
1 verse perzik.
20 ijsblokjes
4 eetlepels pastis of pernod.
1/2 liter prosecco.
1 verse perzik.
20 ijsblokjes
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine
hoge glazen
hoge glazen
Leuke tips
serveren met eventueel een rietje en een stukje verse perzik op de rand
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1385746
Homepage ID
344027
Smaak
Z
Teller
1753
Bron
boekje van belvilla vakantiehuizen.
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
perziken uit laten lekken en in keukenmachine pureren. perzikpuree door een zeef wrijven en een 1/2 liter er van meten. pastis of pernod erdoor roeren.
ijsblokjes fijnmaken in de keukenmachine.
ijsblokjes fijnmaken in de keukenmachine.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid