APPELBEIGNETS MET SPIJS

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/18/2010 - 17:37
Bereidingswijze
Appelsijven door de vanille/kaneelsuikker halen. Een schijf op 1 plak bladerdeeg doen, dan het gaatje van de appel vullen met spijs. Doe nog een beetje kaneel over de spijs. Plak bladerdeeg er bovenop doen. De twee plakken goed aandrukken. Met een steekvorm bijv. een kommetje of een groot glas het deeg een mooie vorm geven.Het deeg ong 1 uur in de vriezer doen.
Zonnebloem olie verwarmen tot 190 graden. Per keer 1 deegpakketje erin doen en laten frituren tot ze een mooie goudbruine kleur hebben.
Even uit laten lekken op keuken papier en daarna in kristal/kaneelsuiker omwentelen. EET SMAKELIJK.
Afbeelding
APPELBEIGNETS MET SPIJS
APPELBEIGNETS MET SPIJS
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Er zijn genoeg recepten voor appelbeignets maar dit is net weer iets anders. Dit recept is voor 5 beignets.
Ingrediƫnten
2 appels (goud reinettes)
1 pakjeroomboter bladerdeeg
5 vanille suiker
kaneel naar smaak
amandelspijs
kristalsuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
(frituur)pan
schuimspaan
steekvorm
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1385289
Homepage ID
1968372
Smaak
Z
Teller
6555
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bladerdeeg ontdooien
klokhuis appel verwijderen, schillen en in ronde schijven snijden van ongeveer 1 cm dik.
vanille suiker mengen met kaneel.
kristal suiker met kaneel.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
yvette39
Gelegenheid