Bereidingswijze
- Uien en paprika fruiten
- Champignons toevoegen
- Als alles bijna gaar is flamberen met de vodka en afblussen met room (alles moet onderstaan)
- Fijngemaakte knoflook, ketchup en enkele lepeltjes mosterd toevoegen
- Op smaak brengen met tabasco en groene peperbolletjes
- De saus nog 10 min. laten sudderen
Bestrooien met peterselie
- Champignons toevoegen
- Als alles bijna gaar is flamberen met de vodka en afblussen met room (alles moet onderstaan)
- Fijngemaakte knoflook, ketchup en enkele lepeltjes mosterd toevoegen
- Op smaak brengen met tabasco en groene peperbolletjes
- De saus nog 10 min. laten sudderen
Bestrooien met peterselie
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 paprikas
2 uien
250 g champignons
200 ml room
1 pollepel vodka
3 teentjes look
verse groene peperbolletjes
een koffiekopje ketchup
mosterd (liefst TIerenteyn)
tabasco
grof gemalen zwarte peper
peterselie
2 uien
250 g champignons
200 ml room
1 pollepel vodka
3 teentjes look
verse groene peperbolletjes
een koffiekopje ketchup
mosterd (liefst TIerenteyn)
tabasco
grof gemalen zwarte peper
peterselie
Leuke tips
Lekker met rundsvlees of tonijn. Superlekker met frietjes maar kan ook met rijst of pasta
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1384377
Homepage ID
1427850
Smaak
H
Teller
2253
Bron
vriendin
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Alle groenten schoonmaken, paprikas en uien in ringen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid