Bereidingswijze
De oven voorverwarmen tot 200 graden. In een kom de honing, het ei, de speculaaskruiden (zie recept), anijs en zout mengen.
Het bakmeel erdoor roeren.
Het deeg afgedekt 1 uur in de koelkast laten rusten.
Vorm van het deeg repen en snijd deze in dobbelstenen.
Leg ze op de bakplaat en bak ze in 10-15 minuten bruin en gaar.
Het bakmeel erdoor roeren.
Het deeg afgedekt 1 uur in de koelkast laten rusten.
Vorm van het deeg repen en snijd deze in dobbelstenen.
Leg ze op de bakplaat en bak ze in 10-15 minuten bruin en gaar.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
* 250 gr vloeibare honing
* 1 stuks ei
* 1 eetl speculaaskruiden
* 1 theel gemalen anijszaad
* naar smaak zout
* 250 gr zelfrujzend bakmeel gezeefd
* 1 stuks ei
* 1 eetl speculaaskruiden
* 1 theel gemalen anijszaad
* naar smaak zout
* 250 gr zelfrujzend bakmeel gezeefd
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1383718
Homepage ID
1963755
Smaak
Z
Teller
1275
Bron
de chef
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid