Bereidingswijze
Giet het beslag in een ingevette cakevorm.
Bak de cake in de oven gaar.
Versier de pietencake met toefjes slagroom en wat strooigoed.
Bak de cake in de oven gaar.
Versier de pietencake met toefjes slagroom en wat strooigoed.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
Ingrediƫnten
6 eieren
300 g bloem
300 g roomboter
300 g basterdsuiker
200 g pepernoten
100 ml water
Snufje zout
1 tl speculaaskruiden
6 eieren
300 g bloem
300 g roomboter
300 g basterdsuiker
200 g pepernoten
100 ml water
Snufje zout
1 tl speculaaskruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
cakevorm
Leuke tips
Serveer de plakjes met warme chocolademelk
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1371495
Homepage ID
1358835
Smaak
Z
Teller
2863
Bron
smaak
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Klop de boter en de basterdsuiker romig.
Doe de eieren, het water en de gezeefde bloem en de speculaaskruiden erbij.
Klop dit mengsel tot een glad beslag en spatel de pepernoten erdoor.
Verwarm ondertussen de oven voor op 175-180 graden.
Doe de eieren, het water en de gezeefde bloem en de speculaaskruiden erbij.
Klop dit mengsel tot een glad beslag en spatel de pepernoten erdoor.
Verwarm ondertussen de oven voor op 175-180 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid