Bereidingswijze
De kruidnagels, cardemon en pijpkaneel fijn stampen in een vijzel.
De schil van de twee sinaasappels raspen.
Vanille stokje in de lengte doorsnijden.
De wijn, sinaasappelsap, sinaasappelrasp, suiker, vanillestokje en de gestampte specerijen in een pan aan de kook brengen.
De pan van het vuur halen en een 8 uur laten trekken.
De vloeistof zeven en opdraaien in een ijsmachine.
De schil van de twee sinaasappels raspen.
Vanille stokje in de lengte doorsnijden.
De wijn, sinaasappelsap, sinaasappelrasp, suiker, vanillestokje en de gestampte specerijen in een pan aan de kook brengen.
De pan van het vuur halen en een 8 uur laten trekken.
De vloeistof zeven en opdraaien in een ijsmachine.
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
750 ml rode wijn
250 ml sinaasappelsap
2 sinaasappels
5 stuks kruidnagel
2 stuks cardemon
1 pijpkaneel
1 vanille stokje
280 gr. suiker
250 ml sinaasappelsap
2 sinaasappels
5 stuks kruidnagel
2 stuks cardemon
1 pijpkaneel
1 vanille stokje
280 gr. suiker
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1371443
Homepage ID
1425572
Teller
1057
Bron
restaurant Fris
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid