Bereidingswijze
Doe de wijn in een grote pot en voeg alle fruit eraan toe, alsook het kaneelstokje en de suiker. Voeg ook de schil van de appelsien toe. Doe er de couintreau bij en laat alles enkele uurtjes in de koelkast staan. Zeer fris opdienen.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
- 2.5 Liter spaanse wijn
- 1 citroen (in schijfjes)
- 1 stokje kaneel
- 2 appels (geschild en in blokjes gesneden)
- 1 appelsien (zonder schil, in blokjes gesneden)
- aardbeien
- 20 zwarte druiven (gehalveerd)
- 3 eetlepels witte suiker
- een scheutje couintreau
- 1 citroen (in schijfjes)
- 1 stokje kaneel
- 2 appels (geschild en in blokjes gesneden)
- 1 appelsien (zonder schil, in blokjes gesneden)
- aardbeien
- 20 zwarte druiven (gehalveerd)
- 3 eetlepels witte suiker
- een scheutje couintreau
Bereidingstijd
60-120 min
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1367223
Homepage ID
1938360
Smaak
A
Teller
781
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid