Bereidingswijze
Doe het basilicum, knoflook, pijnboompitten, olijfolie, zout en peper
in een keukenmachine.
Maal het tot een glad mengsel.
Schraap het mengsel uit de kom met een rubberen spatel.
Voeg nu de parmezaanse kaas en de pecorino toe.
De pesto is nu klaar.
(Voor je de kaas toevoegt kunt je het mengsel in vriezen)
in een keukenmachine.
Maal het tot een glad mengsel.
Schraap het mengsel uit de kom met een rubberen spatel.
Voeg nu de parmezaanse kaas en de pecorino toe.
De pesto is nu klaar.
(Voor je de kaas toevoegt kunt je het mengsel in vriezen)
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
90 g verse blaadjes basilicum
4 tenen knoflook
4 el pijnboompitten
1 tl zout, plus extra naar smaak
1.2 dl olijfolie
3 el versgeraspte parmezaanse kaas
6 el versgeraspte pecorino
Gemalen zwarte peper
4 tenen knoflook
4 el pijnboompitten
1 tl zout, plus extra naar smaak
1.2 dl olijfolie
3 el versgeraspte parmezaanse kaas
6 el versgeraspte pecorino
Gemalen zwarte peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenmachine
Leuke tips
Lekker in een kerstomaat of op stokbrood en door de pasta!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1362408
Homepage ID
1419333
Smaak
H
Teller
326
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid