Bereidingswijze
Het kippevlees in heel kleine blokjes snijden.De mierikswortel met een vork fijnprakken en aldoende vermengen met de smeerkaas,ketchup en melk.
Goed roeren,er moet een egaal saus ontstaan.De peterselie toevoegen.De sinaasappelen door midden snijden.De stukjes sinaasappel vermengen met blokjes kip en de saus door dit mengsel roeren.de salade opdienen in de uitgeholde sinaasappelhelften.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
* 400 gram kippevlees
* 2 puntjes smeerkaas
* 4 theelepels geraspte mierikswortel
* 2 eetlepels tomatenketchup
* 8 eetlepels melk
* 4 eetlepels fijngehakte peterselie
* 2 sinaasappelen
* 2 puntjes smeerkaas
* 4 theelepels geraspte mierikswortel
* 2 eetlepels tomatenketchup
* 8 eetlepels melk
* 4 eetlepels fijngehakte peterselie
* 2 sinaasappelen
Hulpmiddelen & keukengerei
uitgeholde sinaasappel helften
Bereidingstijd
10-20 min
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1358695
Homepage ID
1416102
Smaak
N
Teller
770
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid