Bereidingswijze
Courgette halveren en in dunne halve plakjes snijden,
Ui snipperen
Als je de spekjeskeuze maakt die eerst uitbakken, de andere keuzes kunnen later gewoon meegewarmd worden.
Ui , knoflook en courgette in een beetje olijfolie roerbakken, wat pijnboompitjes roosteren, toevoegen aan het groentenmengsel.
2 flinke lepels groene of rode pesto toevoegen, mengsel goed doorscheppen en de kip of zalm instukjes meewarmen.Op smaak brengen met wat peper. Evt wat zongedroogde tomaatjes erdoor.
Als alles lekker is doorgewarmd, alles door de (Lint)pasta scheppen.
Op het bord bestrooien met geraspte kaas.
Ui snipperen
Als je de spekjeskeuze maakt die eerst uitbakken, de andere keuzes kunnen later gewoon meegewarmd worden.
Ui , knoflook en courgette in een beetje olijfolie roerbakken, wat pijnboompitjes roosteren, toevoegen aan het groentenmengsel.
2 flinke lepels groene of rode pesto toevoegen, mengsel goed doorscheppen en de kip of zalm instukjes meewarmen.Op smaak brengen met wat peper. Evt wat zongedroogde tomaatjes erdoor.
Als alles lekker is doorgewarmd, alles door de (Lint)pasta scheppen.
Op het bord bestrooien met geraspte kaas.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een snelle pasta voor een zomerse avond, maar in de winter smaakt hij ook prima.
Makkelijk te maken voor een grote groep en zelfs koud lekker om te eten.
Makkelijk te maken voor een grote groep en zelfs koud lekker om te eten.
Ingrediƫnten
Voor 2 personen ongeveer 300 gr pasta (lint)
een grote ui
Potje groene pesto
Een flinke courgette
Handje pijnboompitjes
Gerookte zalm (snippers) of spkblokjes, of gerookte kip (ongeveer 2ons)
100 gr geraspte oude kaas
Naar smaak knoflook en peper.
Omdat deingrediƫnten vrij hartig zijn doe ik er nooit zout bij
een grote ui
Potje groene pesto
Een flinke courgette
Handje pijnboompitjes
Gerookte zalm (snippers) of spkblokjes, of gerookte kip (ongeveer 2ons)
100 gr geraspte oude kaas
Naar smaak knoflook en peper.
Omdat deingrediƫnten vrij hartig zijn doe ik er nooit zout bij
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote (vergiet)pan en koeken/grillpan
Leuke tips
Deze pasta is heerlijk met een simpele groene salade, of tomaat, komkommer en ui met wat dressing
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1358600
Homepage ID
1411331
Smaak
H
Teller
8924
Bron
Aangepast recept
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Lintpasta koken volgens aanwijzing op de zak .
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid