Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediënten
4 kippenpoten
4 tenen knoflook geperst
4 uien gesnipperd
4 eetlepels olijfolie
1 grote eetlepel sambal badjak(of meer )
1 of 2 blikken gepelde tomaten met sap
1 of 2 kipbouillon blokken
4 tenen knoflook geperst
4 uien gesnipperd
4 eetlepels olijfolie
1 grote eetlepel sambal badjak(of meer )
1 of 2 blikken gepelde tomaten met sap
1 of 2 kipbouillon blokken
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1358588
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
750
Bron
eigen idee
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bak in de olijfolie de uien ,knoflook en de sambal ,doe de kip er bij ,en om en om bruin bakken niet te hard, voeg de inhoud van de blikken tomaat en de bouillonblokken erbij en laat het ca. één uur pruttelen ,
heerlijk bij aardappelpuree, pasta of rijst
heerlijk bij aardappelpuree, pasta of rijst
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid