Bereidingswijze
In een wok (of grote braadpan) de arachide-olie verhitten met de boter. Voeg de schoongemaakte garnalen en de knfolook toe. Eén minuut laten bakken en met de spatel in beweging houden. Zout en peper toevoegen. Rijstwijn, visfumet en Dyon-mosterd erbij met de koriander. Goed door elkaar mengen en 2 minuten laten bakken op hoog vuur.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel Aziatisch wokgerecht met grote garnalen.
Ingrediënten
7 ons grote garnalen (vers, niet gekookt)
2 e.l. arachide-olie
30 gr. boter
4 tenen knoflook
2 e.l. rijstwijn (of droge sherry)
12 cl visfumer
2 e.l. Dyon moster
bosje koriander
zout
zw/peper (uit de molen)
2 e.l. arachide-olie
30 gr. boter
4 tenen knoflook
2 e.l. rijstwijn (of droge sherry)
12 cl visfumer
2 e.l. Dyon moster
bosje koriander
zout
zw/peper (uit de molen)
Hulpmiddelen & keukengerei
wokpan
Leuke tips
Onmiddellijk daarna serveren. Met thais korianderbrood.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1358387
Homepage ID
1364313
Smaak
P
Teller
480
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Klant
amoy
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pluk de korianderblaadjes en knip heel fijn.
Pel de garnalen en ontdoe ze van het darmkanaal,
Pel de knoflook en hak in grove stukken.
Pel de garnalen en ontdoe ze van het darmkanaal,
Pel de knoflook en hak in grove stukken.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid