noten in knoflook!

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/18/2009 - 16:38
Bereidingswijze
smelt de boter en de olie met de knoflook in een braadpan en laat de noten erin zakken.
bak ze op een matige vlam 3 tot 5 min.tot ze knapperig en goudkleurig zijn.
laat de noten uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met steenzout.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
erg lekker, en doet het eigenlijk bij iedere gelegenheid goed. het is eenoudig te maken, en de koflook maakt het dat het een apart soort nootje word. gegaradeerd succes!
Ingrediƫnten
250 gr. gepelde amandelnoten, cashewnoten, pinda`s of gemengde noten.
25 gr. boter,
1 eetl. olie,
2-3 fijngewreven knoflookteentjes,
steenzout
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan, keuknpapier, schaaltjes
Leuke tips
dien ze warm op!

variatie:
al je een beetje cayennepeper aan het zout toevoegt, krijgt je duivelsnoten in knoflook
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1357687
Homepage ID
930604
Smaak
H
Teller
742
Bron
knoflook kookboek
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwijder de vliesjes van de amandelen door ze met heet water te begieten en te laten schrikken in koud water.
wrijf de bruine vliesjes van de pindanoten.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
anita4
Gelegenheid