Bereidingswijze
Olijfolie verde Fijn Zeezout 2 Tomaten 4 Tenen Knoflook
4 Afbakbroodjes .
Voorbereiding
Oven aan :temperatuur (zie verpakking broodjes )
Bereidingswijze
Broodjes door Snijden de 8 Helftjes in de Oven 1 Minuut Langer
Af bakken dan op de Verpakking staat Ook de Tomaten door de Helft Snijden .
Serveertips
De Broodhelftjes per 2 stuks op een Bord de Halve Tomaat het Teentje Knoflook er bij leggen en een kannetje Olijfolie verde en het Zeezout op Tafel zetten ! de Tomaat en de Knoflook op het Warme Hard Gebakken Broodje Wrijven .
Heerlijk met een Koele Droge Witte Wijn
dit recept komt op 1.- euro
dit recept had ik er al eerder op gezet ,maar vond het wel leuk voor het nieuwe 5.-euro kookgebeuren , eet smakelijk .
4 Afbakbroodjes .
Voorbereiding
Oven aan :temperatuur (zie verpakking broodjes )
Bereidingswijze
Broodjes door Snijden de 8 Helftjes in de Oven 1 Minuut Langer
Af bakken dan op de Verpakking staat Ook de Tomaten door de Helft Snijden .
Serveertips
De Broodhelftjes per 2 stuks op een Bord de Halve Tomaat het Teentje Knoflook er bij leggen en een kannetje Olijfolie verde en het Zeezout op Tafel zetten ! de Tomaat en de Knoflook op het Warme Hard Gebakken Broodje Wrijven .
Heerlijk met een Koele Droge Witte Wijn
dit recept komt op 1.- euro
dit recept had ik er al eerder op gezet ,maar vond het wel leuk voor het nieuwe 5.-euro kookgebeuren , eet smakelijk .
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1357454
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
1903
Bron
eigen idee
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid