costillas picantes (Colombia)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/08/2009 - 23:53
Bereidingswijze
De ribjes zijn het lekkerst als ze gegrild worden, maar ze kunnen ook op de bbq of in de pan worden gebakken.
Afbeelding
costillas picantes (Colombia)
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Picante ribjes
Ingrediƫnten
1 kg. varkensribjes
chilipepers naar smaak
1 citroen
2 teentjes knoflook
olie
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1357188
Homepage ID
844257
Smaak
H
Teller
650
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Chilipepers, knoflook in foodprocessor fijnhakken. Citroensap en olie erbij doen. Deze marinade over de ribjes doen en deze minstens 1 uur laten intrekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
kirsten_be
Gelegenheid