Bereidingswijze
Grillen 35 minuten in de oven of bbq. Steeds wat marinade erover gieten, zodat het vlees niet verbrandt.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
1/2 geit
1 kop azijn
laurier
zout, peper
2 bouillonblokjes
oregano
komijn
2 knoflookteentjes, geplet
1/4 kop olijfolie
Pebre
1 kop azijn
laurier
zout, peper
2 bouillonblokjes
oregano
komijn
2 knoflookteentjes, geplet
1/4 kop olijfolie
Pebre
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Chileens
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
1356986
Homepage ID
844257
Smaak
H
Teller
2446
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Een dag van tevoren het geitje laten marineren in 2 koppen water met azijn, laurier en bouillon. Draai het wel af en toe om. Bestrooi het met zout, peper, komijn, oregano en knoflook en giet de olijfolie erover.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid