Anticuchos

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/26/2008 - 13:19
Bereidingswijze
Op de bbq de anticuchos roosteren, totdat het vlees gaar is.
Afbeelding
Anticuchos
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Geroosterd vlees op satestokjes. Vaak worden ze in Chili in stalletjes verkocht.
Ingrediƫnten
1/2 kg. bovenbeenstuk rund
1/8 worstjes (vienesas zijn de Chileense variant van Frankfurters)
1/4 longanizas Deze worstjes zijn van schapenvlees gemaakt, maar in Nederland zou je een echte Chorizo kunnen gebruiken.
1 ui doormidden
1 tomaat doormidden
1/2 rode peper
azijn, olie,
zout en peper naar smaak
oregano
8 satestokjes
Leuke tips
Serveer met salade en pebre
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Chileens
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
1356652
Homepage ID
844257
Smaak
H
Teller
1346
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd het vlees, worstjes en chorizo in stukjes van ong. 3 cm. Marineer het allemaal 1 uur in de azijn, olie, zout, peper en oregano.

Snijd de ui, tomaat en rode peper in grote stukken en laat dit marineren.

Na 1 uur als een soort sjaslick aan stokjes rijgen, mogen meerdere stukjes vlees achterelkaar komen.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
kirsten_be
Gelegenheid