Bereidingswijze
In kom doen: boter, basterdsuiker, snufje zout en koekkruiden. Door elkaar roeren. Bakmeel en melk toevoegen en door elkaar kneden tot samenhangende bal. Hiervan ca 30 balletjes vormen ter grootte van knikkers.
Op bakplaat leggen, ca 1 cm van elkaar. Deze iets plat drukken.
In midden van oven, pepernoten in ca 15 minuten gaarbakken. Op taartrooster leggen. Laten afkoelen.
Op zelfde manier rest van pepernoten maken.
Op bakplaat leggen, ca 1 cm van elkaar. Deze iets plat drukken.
In midden van oven, pepernoten in ca 15 minuten gaarbakken. Op taartrooster leggen. Laten afkoelen.
Op zelfde manier rest van pepernoten maken.
Afbeelding
Aantal personen
60.00
Ingrediƫnten
40 g zachte roomboter
50 g bruine basterdsuiker
zout
1 1/2 tl koek-en speculaaskruiden
100 gr zelfrijzend bakmeel
1 12/ el melk
50 g bruine basterdsuiker
zout
1 1/2 tl koek-en speculaaskruiden
100 gr zelfrijzend bakmeel
1 12/ el melk
Bereidingstijd
30-60 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1355747
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
1166
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen (hetelucht) 160 graden. Bakplaat invetten.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid